Het draaien is begonnen!

β€˜π·π‘–π‘’ π‘†π‘Žπ‘˜π‘  π‘˜π‘Žπ‘› π‘–π‘˜ π‘§π‘œ π‘‘π‘–π‘β„Žπ‘‘ 𝑏𝑖𝑗 π‘œπ‘›π‘§π‘’ π‘”π‘’π‘π‘œπ‘’π‘€π‘’π‘› 𝑛𝑖𝑒𝑑 π‘Žπ‘™π‘  π‘›π‘Žπ‘π‘’π‘’π‘Ÿ 𝑑𝑒𝑙𝑑𝑒𝑛; π‘Žπ‘™π‘  π‘–π‘˜ π‘§π‘œπ‘’ 𝑧𝑖𝑒𝑛 π‘‘π‘Žπ‘‘ 𝑑𝑖𝑒 π‘šπ‘Žπ‘›, π‘£π‘Žπ‘› 𝑀𝑖𝑒 π‘–π‘˜ π‘Žπ‘™ 𝑛𝑖𝑒𝑑 π‘˜π‘Žπ‘› π‘£π‘’π‘Ÿπ‘‘π‘Ÿπ‘Žπ‘”π‘’π‘› π‘‘π‘Žπ‘‘ β„Žπ‘–π‘— 𝑗𝑒 π‘”π‘’π‘™π‘–π‘—π‘˜π‘’ 𝑖𝑠, π‘šπ‘’π‘’π‘Ÿ π‘šπ‘Žπ‘β„Žπ‘‘ β„Žπ‘’π‘’π‘“π‘‘ π‘‘π‘Žπ‘› 𝑗𝑖𝑗, π‘‘π‘Žπ‘› 𝑀𝑖𝑙 π‘–π‘˜ 𝑛𝑖𝑒𝑑 π‘™π‘Žπ‘›π‘”π‘’π‘Ÿ 𝑙𝑒𝑣𝑒𝑛. π·π‘Žπ‘Žπ‘Ÿπ‘œπ‘š 𝑏𝑖𝑑 π‘–π‘˜ 𝑗𝑒: π‘£π‘œπ‘™π‘” π‘šπ‘–π‘—π‘› π‘Ÿπ‘Žπ‘Žπ‘‘ π‘œπ‘, π‘›π‘’π‘’π‘š π‘šπ‘–π‘—π‘› π‘€π‘œπ‘œπ‘Ÿπ‘‘π‘’π‘› π‘‘π‘’π‘Ÿ β„Žπ‘Žπ‘Ÿπ‘‘π‘’ 𝑒𝑛 𝑧𝑒𝑑 𝑑𝑒 π‘Žπ‘›π‘‘π‘’π‘Ÿπ‘’ 𝑑𝑖𝑛𝑔𝑒𝑛 𝑑𝑖𝑒 𝑗𝑒 π‘Žπ‘Žπ‘›π‘‘π‘Žπ‘β„Žπ‘‘ π‘£π‘Ÿπ‘Žπ‘”π‘’π‘› π‘£π‘œπ‘œπ‘Ÿπ‘™π‘œπ‘π‘–π‘” 𝑒𝑖𝑑 𝑗𝑒 β„Žπ‘œπ‘œπ‘“π‘‘; π‘‘π‘Žπ‘› π‘˜π‘’π‘› 𝑗𝑒 π‘›π‘Žπ‘šπ‘’π‘™π‘–π‘—π‘˜ 𝑑𝑒 π‘”π‘’π‘™π‘’π‘˜π‘˜π‘–π‘”π‘ π‘‘π‘’ π‘šπ‘Žπ‘› π‘œπ‘ π‘Žπ‘Žπ‘Ÿπ‘‘π‘’ π‘€π‘œπ‘Ÿπ‘‘π‘’π‘›.’

– Deel van een toespraak van Adela van Hamaland aan Balderik, beschreven door Alpertus van Metz in de De Diversitate Temporum

Het draaien is begonnen! We zijn met de eerste opnames van de documentaire begonnen, waaronder een eerste dag waarbij we live-action beelden hebben gefilmd. Zijn jullie ook zo benieuwd naar wat we filmen? Houd deze website of onze social media dan goed in de gaten!