Documentaire in coronatijd

Door de maatregelen omtrent het Covid-19 virus is veel van ons werk erg lastig. Een reisje maken om de oude plekken van Hamaland te bezoeken of op bezoek te gaan bij musea zit er helaas niet in. Ondanks de inperkingen stellen we ons flexibel op en gebruiken de tijd voor de werkzaamheden die vanuit huis gedaan kunnen worden.

Om het verhaal over Hamaland zo kloppend mogelijk te maken, zal veel tijd naar historisch onderzoek gaan. Het lezen van boeken en artikelen en deze informatie verwerken tot een goed lopend verhaal. Het perfecte werk als je tijdens de wintermaanden thuis moet blijven zitten. In de eerste maand van het nieuwe jaar zullen we ons vooral met de volgende drie vragen bezighouden. Wat is Hamaland en waar lag het? Wat kunnen wij vandaag de dag terugzien van Hamaland? En wat is het verhaal van Adela en Balderik?