De 50% gehaald!

Terwijl wij al diep met onze neus in de boeken duiken zien wij steeds meer donaties op de pagina van Voor de kunst verschijnen. Voor we het door hadden schoten we over de 50% heen. Wat een geweldig nieuws om te ontvangen op een weekenddag. Dit is een grote stap richting de daadwerkelijke documentaire die door jullie hulp steeds werkelijker wordt. Nogmaals enorme dank hiervoor! Om dit met jullie te vieren hebben we besloten een give away te organiseren. Om je alvast in te lezen verloten wij het boekje ‘Gebeurtenissen van deze tijd’, de Nederlandse vertaling van het boek van Alpertus van Metz. Een van de meest belangrijke bronnen in het onderzoek naar Hamaland! Met deze bron kun je je dus al lekker inlezen!

Kijk voor meer informatie over deze give away op onze Facebook pagina.