Eindelijk van start!

Zoals bij ieder gooide ook COVID-19 bij ons roet in ons eten. Alles lag klaar, toen de verontrustende berichten Nederland bereikten. Gelukkig kunnen we nu eindelijk van start om het project over Hamaland te verwezenlijken. Pen en papier werden erbij gepakt om het plan op te stellen hoe we aankomende maanden een documentaire over dit, voor vele onbekende onderwerp, vorm gingen geven. Hoe vaak wij de spraakverwarring, ‘Ameland’ wel niet voorbij zagen komen. Historische boeken werden tevoorschijn getoverd en onze filmploeg ging op pad om een promotiefilmpje te maken. Want dat was de eerste grote stap die wij gingen zetten. Jullie uitleggen waar we eigenlijk nou aan werken. Via de site zullen we jullie op de hoogte houden van onze voortgang. Daarnaast publiceren wij elke maand een nieuwsbrief waarin wij uitgebreider ingaan op onze voortgang en allerlei leuke bevindingen met jullie delen.


Uitzicht vanaf het voormalig stift Hoch-Elten